DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Primele declaraţii ale tatălui sucevean care şi-a bătut copilul cu o bucată de lemn: ”Îmi spuneau că nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tatăl din Suceava, filmat în timp ce-şi bătea copilul de 7 ani cu o bucată de lemn, e liber. Procurorul spune că legea nu îi permite să-l aresteze. Bărbatul spune că şi-a lovit fiul pentru că nu şi-a făcut temele şi pentru că era neastâmpărat la ore, iar învătătoarea şi directoarea şcolii ar fi pus presiune pe el. Ambii părinţi riscă să fie decăzuţi din drepturile părinteşti.

  • Suceveanul filmat în timp ce îşi bătea copilul este liber
  • Omul a făcut declaraţii cu privire la ce i-a declanşat furia

”Regret cele ce s-au întâmplat. Îmi pare rău. Mi-am dat seama că nu trebuia să reacţionez aşa la presiunea făcută”, spune tatăl.

Când a fost luat la întrebări de reporteri, tatăl bătăuş a căutat să pozeze în victimă. Bărbatul spune că a clacat din pricina faptului că toate oalele se spărgeau în capul lui.

Reporter: De ce aţi ajuns să-l bateţi?

Tatăl: Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama.

Imaginile cu bătaia cruntă ar fi fost filmate în urmă cu două săptămâni, timp în care urmele de lovituri de pe corpul copilului au dispărut. În cazul violenţei în familie, tatăl bătăuş poate fi arestat doar dacă există certificat medico-legal. Practic, procurorii au mâinile legate, din cauza unei proceduri.

Sursa ObservatorNews.ro

 127 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos