DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Primele declarații făcute de criminalul din Onești. Gheorghe Moroșan spune că nu regretă nimic

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gheorghe Moroșan, bărbatul acuzat de crimele din Onești, nu pare să-și regrete faptele. Bărbatul ar fi spus că cei doi muncitori măcelăriți erau oricum oameni răi.

  • Procurorii cer Tribunalului Bacău arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Moroșan, acuzat de crimele din Onești.
  • Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, bărbatul și soția lui au plecat în 1 martie de acasă spre apartamentul din Onești cu intenţia „de a se răzbuna”.
  • Surse: Moroșan nu-și regretă faptele.

Gheorghe Moroșan a dat primele declarații după intervențiile chirurgiale la care a fost supus. Și-a amintit ceea a făcut, a spus că nu regretă nimic și că cei doi muncitori erau oricum oameni răi, potrivit unor surse Antena 1. Bărbatul a fost mutat de pe ATI la chirurgie, unde se recuperează.

Cum a reușit Gheorghe Moroșan să își imobilizeze victimele

Citeste articolul intreg pe ObservatorNews.ro

 471 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos