DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Primele imagini cu miliardarii care vor participa la mega-petrecerea de Halloween, la Castelul Bran. Elon Musk şi Angelina Jolie, printre invitaţi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Elon Musk, fondatorul Tesla, alţi magnaţi din industria tech, alături de celebrităţi precum Angelina Jolie, sunt aşteptaţi la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween. Cum mulţi dintre invitaţi au ajuns de ieri în România, ziua s-a încheiat cu o cină la o stână turistică, unde oaspeţii s-au bucurat de program artistic, mâncare tradiţională şi foc de tabără. Astăzi ar trebui să fie marea petrecere de la Castelul Bran.

În aşteptarea marii petreceri mostru de Halloween, cei mai bogaţi oameni ai lumii s-au strâns aseară într-un cadru tradiţional, la o stână. În jurul unui foc de tabără, invitaţii au urmărit ”Jocul Urşilor”, obicei specific sărbătorilor de iarnă.

Chiar şi fani au venit la petrecere, în căutarea lui Elon Musk.

”După ce am vazut tweetul asta cu pâine caldă, am venit încoace.”

Distracţia vedetelor s-a încheiat cu un foc de artificii. Mulţi dintre invitaţi au venit de ieri, în aşteptarea marii petreceri de la Bran. Iar unii deja au postat pe reţelele de socializare primele impresii despre România. Actrița de origine suedeză Julia Sandstrom a pus pe Instagram, sâmbătă seară, o filmare din elicopter în care se poate vedea Castelul Bran.

Detalii despre mega-petrecerea organizată la Castelul Bran

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 119 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos