DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

PRIMELE IMAGINI „DEOCHEATE” CU NICOLE CHERRY DUPĂ CE ȘI-A PUS SILICOANE. CÂNTĂREAȚA ȘI-A EXPUS BUSTUL GENEROS ÎN NOUL VIDEOCLIP

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Nicole Cherry și-a evidențiat bustul generos în nou videoclip postat pe YouTube. Cântăreața este la prima sa apariție de acest fel, după intervenția mamară suferită.

La doar 20 de ani, Nicole Cherry a apelat la medicul estetician. Artista a recunoscut că și-a pus silicoane în urmă cu doi ani, iar până acum aproximativ un an nu și-a dat seama de această schimbare.

În ultima perioadă, Nicole Cherry a început să se afișeze cu decolteuri mai generoase, iar oamenii au început să se întrebe dacă artista și-a pus implanturi mamare. „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint’,  a mărturisit Nicole Cherry.

După ce le-a inut „ascunse” la început, cântăreața a decis să facă un videoclip în care să ășii expună fără inhibiții atuurile sale fizice. Astfel, Nicole a purtat un decolteu adânc și sexy în cel mai recent videoclip al său, al piesei „No te sale”.

Nicole Cherry și-a pus silicoane la 20 de ani

Vedeta a declarat că tatăl ei a fost de acord cu decizia pe care a luat-o. Deși și-a pus silicoane, Nicole Cherry nu a exagerat cu implanturile și sunt perfecte pentru corpul ei, iar ce este de apreciat este că par foarte naturale, lucru pe care rar îl mai întâlnim în era operațiilor estetice.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.’, a spus ea la Antena Stars.

Articol integral pe CanCan.ro

 135 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos