DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Primul lucru pe care l-a făcut un tânăr de 17 ani, abia eliberat pentru tâlhărie, la Timişoara, a fost să fure o maşină

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un tânăr de 17 ani, abia eliberat de 24 de ore pentru tâlhărie, la Timişoara, a furat o maşină, cu care a lovit alte două, apoi a încercat să fugă. N-a ajuns departe, pentru că o altă maşină a dat peste el, în timp ce încerca să se facă nevăzut.

Eliberat pentru tâlhărie, a furat imediat o maşină

Tânărul era şi băut, iar permis de conducere evident că nu avea.

Polițiștii Secției 3 Timișoara informează că au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras de pe strada Eternității din municipiului Timișoara.

“În jurul orei 21:00, autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Amurgului de către politiștii Secției 5 Timișoara. Din autoturism a coborat conducatorul auto în vârstă de 17 ani,care a fugit pe partea carosabilă, politiștii pornind în urmărirea acestuia, moment în care a fost accidentat de un autoturism care se deplasa regulamentar pe Calea Aradului. În urma impactului tanarul de 17 ani, a fost rănit ușor. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează poliţiştii.

Citeste continuarea pe site-ul sursa ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde