Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”

Cristian Popescu Piedone, care s-a predat, joi, la Penitenciarul Rahova, a transmis primul mesaj din închisoare. Primarul Sectorului 5 al Capitelei a ținut să scrie câteva cuvinte pe Facebook, după ce a aflat că “duşmanii” se bucură de faptul că a ajuns în după gratii.

Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Primarul Sectorului 5 a fost găsit vinovat în cazul tragediei de la Colectiv, din 2015, şi a fost condamnat la 4 ani de ănchisoare cu executare.

Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”

Cristian Popescu Piedone a ajuns dejaîn  arest, iar de după gratii a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că unii se bucură pentru faptul că a ajuns să fie închis.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 246 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.