DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Prinţul Harry a crezut că Meghan Markle va muri la fel ca Prinţesa Diana. Dezvăluiri noi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Într-un interviu foarte aşteptat în toată lumea, Prinţul Harry a devoalat motivele care au stat în spatele renunţării la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice, iar în prim-plan apare compararea modului în care a murit mama lui, Prinţesa Diana, şi felul în care soţia lui, Meghan Markle, a fost primită şi tratată de feţele regale.

Prinţesa Diana a murit fiind urmărită de paparazzi

Amintim că la 31 august 1997, Prinţesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris. În autoturism mai era iubitul ei Dodi Al-Fayed și șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Ambii au murit pe loc din cauza impactului violent.

„Mașina lor Mercedes-Benz W140|Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în fața stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanți nu avea centura de siguranță.

În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns la un tunel ce trecea pe sub Pont de l’Alma, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Paul a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel, iar Mercedesul a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului..

Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spitalul Hôpital de la Salpêtrière, unde a avut un stop cardiac la câteva minute după ce a fost adusă”, se arată pe princessdianasite.weebly.com.

În interviul acordat celebrei vedete de televiziune Oprah Winfrey (n.r. – care este o prietenă intimă a cuplului), Prinţul Harry a vorbit despre temerile sale.

Continua sa citesti pe Fresh24.ro

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos