Profesor de muzică de la un liceu cu prestigiu, dans lasciv cu o elevă de 16 ani (VIDEO)

Un profesor de la liceul Jean Monnet a fost filmat la o petrecere privată în timp ce dansa lasciv, erotic, cu o elevă din același liceu, în vârstă de 16 ani.

Este vorba de un profesor de muzică al liceului respectiv, unul de prestigiu din Capitală. Cadrul didactic a fost prezent la petrecere în calitate de stripper, după ce adolescenții l-au închiriat de pe un site dedicat adulților, informează click.ro.

Scenele apărute în apațiul public s-au petrecut în seara de sâmbătă, 20 noiembrie, când a fost filmat în timp ce executa un dans cu mai multe mișcări și gesturi lascive, în anumite momente chiar atingând minora în zone intime.

Contactată de jurnaliştii de la „Adevărul”, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Larisa Gojnete, confirmă demisia profesorului de muzică de la Liceul Monnet.

”Profesorul respectiv şi-a dat demisia fără să dea detalii şcolii, spunând doar este o confuzie şi că face acest gest – respectiv îşi înaintează demisia – pentru că nu vrea ca imaginea şcolii să fie afectată.

M-am uitat pe filmuleţ, în acest moment nu ştim de unde provin copiii, în ce cadru s-a întâmplat. În acest moment, postul profesorului este vacant”, a declarat inspectoarea.

„Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.