DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Profesorul Alexandru Rafila: „al treilea val al pandemiei va mai dura 45 de zile”. Ce se întâmplă din toamnă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Profesorul Alexandru Rafila a făcut declarații despre evoluția pandemiei de coronavirus în România, valul al treilea și soluția de revenire la viața normală. Reprezentantul României la Organizația Mondială s Sănătății estimează că evoluția nefavorabilă a numărului de infectări va mai dura aproximativ 45 de zile.

Alexandru Rafila – când scăpăm de pandemie

Rafila este de părere că Guvernul trebuie să își schimbe abordarea și transformă populația în partener, lucrurile vor merge spre bine. Profesorul crede că valul al treilea al pandemiei, în care ne aflăm acum, va mai dura aproximativ 45 de zile.

Dacă guvernul actual îşi schimbă abordarea şi reuşeşte să-şi transforme populaţia în partener, inclusiv celelalte forţe politice, că până la urmă nu cred că cineva are dorinţa ca lucrurile să meargă prost, cel puţin mă gândesc la mine, au am dorinţa ca lucrurile să meargă bine, indiferent că eşti în zona politică sau în afara ei”, a declarat Rafila.

De asemenea, profesorul Alexandru Rafila spune că în toamnă vom obține soluția legată de revenirea la o viață normală. Totul ține, în mare parte, de campania de vaccinare, de numărul de persoane care vor fi imunizate. Rafila spune că este important ca această campanie de vaccinare să funcționeze bine din două puncte de vedere:

Citeste continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde