DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Prognoza meteo 7 februarie 2021. Vremea împarte țara în două, aducând, la final de săptămână, temperaturi de primăvară în unele regiuni, și ninsoare în altele. Zona Moldovei va intra într-un proces de răcire, iar maximele se vor apropia de pragul înghețului.

Prognoza meteo 7 februarie 2021

Potrivit meteorologilor, duminică, 7 februarie 2021, vremea se va fi menţine deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a intervalului, temporar va ploua în jumătatea de vest a teritoriului.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că zona Moldovei va intra într-un proces de răcire. Treptat maximele se vor apropia de pragul înghețului, în timp ce minimele vor coborî sub acesta. Temperatura medie se va situa între -8 și -4 grade Celsius.

Pe alocuri vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare între 6 și 11 februarie.

Temperaturi duminică, 7 februarie 2021

Sibiu: 13°C
Giurgiu: 9°C
Galați: 4°C
Arad: 14°C
Piatra Neamț: -1°C
Târgu Mureș: 13°C
Ploiești: 4°C
Pitești: 6°CBrașov: 12°C
Iași: -2°C
Cluj Napoca: 11°C
Constanța: 8°C
Bacău: 1°C
Timișoara: 14°C
Oradea: 14°C

Ninsoare și polei în nordul, centrul Moldovei și zona limitrofă

Meteorologii au emis o informare meteorologică valabilă pentru nordul, centrul Moldovei, precum și zona limitrofă. Atenționarea este valabilă până duminică la ora 10.00.

Se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare, polei.
În nordul și centrul Moldovei, precum și în zona montană limitrofă va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță sau ploaie și se va depune polei.

Sursa Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde