DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Programul magazinelor ar putea fi schimbat. Prefectul Capitalei: “am avut semnale că s-au produs aglomerări”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Programul magazinelor ar putea fi schimbat din nou. Prefectul Capitalei a declarat că a primit anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări. El a mai spus că va cere datele cu privire la comportamentul clienților după ce a fost instituită măsura cu scurtarea programului magazinelor.

Ce se va întâmpla cu programul magazinelor

Scurtarea programului magazinelor este o măsură luată de autorități pentru limitarea mobilității și implicit a răspândirii coronavirusului. Măsura vizează localitățile cu rata de incidență a coronavirusului de peste 4 respectiv 7,5. Acolo magazinele se închid la ora 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă, duminică, respectiv de luni până duminică.

Prefectul Capitalei spune că are semnale cum că în unele magazine s-au produs aglomerări, de când a fost instituită măsura reducerii programului.

Alin Stoica a declarat la Digi 24 că va cere retailerilor și magazinelor mici informații despre comportamentul clienților.

Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Prefectul Capitalei spune că are informații cum că în unele magazine au fost aglomerări chiar la închiderea programului, adică aproape de ora 18.00. Stoica a mai spus că restricțiile cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos