DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Putin a trimis serviciul secret ca să o dărâme pe Maia Sandu de la conducerea Moldovei! Țara e acum lăsată în întuneric și deja s-a aflat cine ar putea fi noul președinte

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vladimir Putin a trimis serviciul secret al Rusiei ca să răstoarne guvernul din Republica Moldova. În locul Maiei Sandu, rușii plănuiesc să îl pună pe Ilan Șor, cel care a fugit din țară după ce a furat un miliard de dolari din sistemul bancar moldovean.

Putin și-a trimis serviciul secret, FSB, să răstoarne actualul guvern de la Chișinău. În locul Maiei Sandu, rușii vor să îl pună pe Ilan Șor, un om de bază al Kremlinului, care a fugit în Israel după ce a furat un miliard de dolari din sistemul bancare moldovean, protrivit unei serii de documente secrete obținute de serviciile de informații ucrainene, citate de Washington Post.

Acesta este liderul opoziției din Republica Moldova, dar și omul din spatele protestelor care au avut loc în ultima lună împotriva Maiei Sandu și al guvernului de la Chișinău.

Una peste alta, Ilan Șor este foarte apreciat de către Kremlin, politicienii ruși îl numesc ”un partener vrednic, pe termen lung” al Moscovei.

În timp ce ”operațiunea militară specială din Ucraina” eșuează, Moscova își continuă campania de manipulare a țărilor din Europa de Est, în special în Republica Moldova, unde FSB a livrat zeci de milioane de dolari de la unele dintre cele mai mari companii de stat ale Rusiei, pentru a cultiva această rețea de politicieni moldoveni și pentru a reorienta țara către Moscova.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 144 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos