Putin își freacă palmele: ‘UE a epuizat sancțiunile împotriva Rusiei’ – șeful serviciului de politică externă al UE

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, primește o veste importantă de la începutul războiului din Ucraina. În acest an Uniunea Europeană practic a epuizat posibilitățile de a introduce noi sancțiuni împotriva Rusiei, a declarat șeful serviciului de politică externă al UE, Josep Borrell, într-un interviu acordat portalului Euractiv și publicat astăzi, relatează TASS, potrivit RADOR.

“Din punctul de vedere al sancțiunilor (față de Rusia) este puțin ce se mai poate întreprinde, însă putem spori în continuare ajutorul militar și financiar pentru Ucraina”, a afirmat Borrell.

Ucraina trebuie ajutată financiar

El a explicat că pe parcursul anului Uniunea Europeană a introdus treptat noi restricții, de aceea o asemenea situație de fapt nu trebuie să provoace uimire. După părerea sa, o atenție deosebită trebuie acordată acum acordării de ajutor financiar pentru Ucraina.

Sancțiunile, efect și pentru dolar

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *