DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Putin vrea ca Rusia să ia locul americanilor în Afganistan şi să contribuie la stabilizarea zonei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că Rusia va contribui la stabilizarea situației din Afganistan, adăugând că o sarcină prioritară actuală este formarea unui guvern.

Vladimir Putin a făcut aceste declarații la summitul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO) de la Erevan, la care au participat liderii Rusiei, Armeniei, Belarusului și Kazahstanului.

Putin a declarat că utilizarea forțelor CSTO în Kazahstan a fost analizată, adăugând că Rusia susține decizia de a dota forțele CSTO cu arme moderne. CSTO este o alianță militară interguvernamentală care urmărește să își protejeze interesele de orice potențială agresiune. Aceasta include Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Rusia și Tadjikistan.

Președintele rus a adăugat că situația din Afganistan rămâne dificilă, adăugând că amenințarea infiltrării militanților în țările CSTO este încă ridicată.

„Să sperăm că deciziile privind delimitarea frontierelor și problemele umanitare vor permite Baku și Erevan să ajungă la un tratat de pace”, a mai punctat Putin.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 24 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos