Radu Banciu, nimicitor despre Sorin Oprescu. „Cine l-a votat pe impostorul ăsta? Ar fi trebuit acum traşi la răspundere!”

Radu Banciu a reacţionat, după ce fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, care l-a găsit vinovat pe acesta de luare de mită, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat. Jurnalistul susţine că medicul este un “impostor”, iar cei care l-au votat la Primăria Capitalei ar trebui “traşi la răspundere”.

Radu Banciu a lansat un atac virulent la adresa lui Sorin Oprescu, după ce fostul edil al Capitalei a fost condamnat la închisoare.

„Sorin Oprescu când opera pe unul o dată la 50 de zile îi tremura mâna! Uite aşa! Din tremuratul ăsta de mână ai făcut toată averea aia? Din faptul că erai angajat la stat ca primar ai făcut averea aia? Zeci de terenuri, zeci de imobile?

Cine l-a votat pe impostorul ăsta, bă? Toţi cei care l-au votat ar fi trebuit acum traşi la răspundere! Sigur, nu cu ani grei de puşcărie, dar să fie suspendaţi”, a afirmat Radu Banciu.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 109 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.