DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat a reacționat după ce s-a spus că este condamnat în Palestina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea în iulie 2020 pe secretarul de stat Raed Arafat, printr-un mesaj postat pe Facebook, a fost reținut pentru amenințare în scop terorist.

În luna iulie 2020, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia noul coronavirus nu există.

Șoșoacă, inspirată de o postare pe Facebook

De la debutul pandemiei de COVID-19, șeful DSU a devenit subiectul multor minciuni și teorii conspiraționiste apărute în spațiul public, în special pe rețelele de social media, pentru a instala teama și neîncrederea în autorități și în măsurile și restricțiile impuse. Cu toate că, până acum, nu a reacționat, se pare că paharul s-a umplut. Invitat la Digi24, Raed Arafat a dat primele declarații după ce Diana Șoșoacă a spus că e condamnat la închisoare în Palestina.

„Din păcate, în ultima perioadă au fost multe din aceste tipuri de minciuni. Asta a fost una mai mult răspândită, care a dus la atacuri foarte mari și la niveluri de persoană dar și la nivelul instituției care o deservesc, DSU. Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că «doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă», adică nu la mine acasă în România, ci «la el acasă» în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a explicat șefu DSU.

”Crime împotriva cetățenilor români”

Citeste continuarea pe StiriRomania.ro

 163 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos