DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, anunț important! Se întâmplă în perioada următoare

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Raed Arafat, anunț important despre valul 3 al pandemiei, care pune autoritățile pe jar. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență vine cu precizări privind eventualele noi măsuri.

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății a vorbit despre campania de vaccinare, dar și despre explozia de cazuri de COVID din ultima perioadă.

Raed Arafat, anunț important

Șeful DSU a precizat că introducerea unor măsuri mai aspre depinde de felul în care va evolua pandemia de coronavirus și de numărul de cazuri noi. Acesta a sfătuit românii să respecte în continuare regulile impuse de autorități, mai ales acum când suntem foarte aproape de valul 3.

„Depinde de noi foarte mult. Dar acum suntem chiar într-o situație în care dacă nu suntem atenți la modul în care respectăm toate măsurile… Pentru că impactul vaccinului nu vine imediat, vaccinul mai are o perioadă până vom vedea impactul, când avem un număr mai mare de vaccinuri.

Acum singurele măsuri sunt din nou masca, distanţarea, mobilitate redusă, evitarea locurilor aglomerate. Deci astea sunt măsurile care trebuie luate mai departe. Dacă nu facem acest lucru, riscul este să avem din nou o explozie şi din nou un impact major, cum a fost în lunile noiembrie-decembrie, asupra sistemului sanitar”, a explicat Arafat la TVR.

Sursa StiriRomania.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde