DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat: Apariția variantelor periculoase de COVID în România era de așteptat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Şeful DSU, Raed Arafat, a arătat că autoritățile preferă să abordeze situația la nivel local şi nu e cazul să ne gândim încă la reactivarea restricţiilor din starea de urgenţă. Apariţia tulpinilor contagioase provoacă însă îngrijorare.

Raed Arafat a vorbit, luni, la Punctul de întâlnire, despre măsurile preconizate de autorități pentru a limita răspândirea coronavirusului, în contextul în care în România au fost confirmate versiunile britanică, sud-africană și braziliană de COVID-19.

„În acest moment, nu avem pe masă o discuție pentru un lockdown total”, a spus secretarul de stat, întrebat fiind despre eventualele noi măsuri restrictive în contextul creșterii ratei de incidență.

Arafat a arătat că autoritățile preferă să abordeze situația la nivel local. „În București s-a constatat incidența de peste 3 la mie și s-au luat măsurile de închidere a restaurantelor (la interior), teatrelor și cinematografelor, adică a locurilor unde există posibilitatea unui contact prelungit fără protecție. Au intrat în vigoare măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern.

Citeste continuarea pe RomaniaTV

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde