DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, avertisment pentru români! Ne așteaptă o creștere masivă a cazurilor de infectare

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În ultima perioadă, situația din România s-a complicat din cauza pandemiei de coronavirus. Cazurile de infectare cu noul virus au început să fie tot mai multe de la o zi la alta, motiv pentru care autoritățile responsabile au decis să impună noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului.

Raed Arafat a intevenit și el cu declarații importante. Veștile aduse de șeful DSU nu sunt deloc unele bune, ci îi avertizează pe români cu privire la ceea ce ne va aștepta în perioada următoare.

Raed, secretarul de stat în MAI, a declarat că nu exclude o creștere semnificativă a cazurilor de coronavirus, având în vedere evoluția acestui virus din ultimele zile. Mai mult, el a explicat că numărul de cazuri zilnice ar putea ajunge și la 10.000, ținând cont de faptul că deja ne aflăm pe un platop exclusiv de creștere, iar lucrurile pot scăpa de sub control în orice moment.

Cât despre Paște, Arafat a mărturisit că nimeni nu intenționează să-i țină în casă pe români sau să le ia dreptul de a participa la slujba de Înviere, însă totul depinde de cum va si situația atunci. În acest moment, specialistul spune că este mult prea devreme să se discute despre așa ceva, pentru că lucrurile se pot schimba rapid în orice moment.

„Sunt zone cu creșteri mai mari decât altele, dar măsurile, oricât de exagerate par, sunt menite să încerce să oprească răspândirea. Să nu uităm că avem măsuri importante de carantinare zonală pe 14 zile, cu posibilitatea de prelungire, am ajuns la un număr semnificativ de localități. Tendința este de creștere, nu mai este de platou, nici de scădere”, a spus Raed Arafat.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 169 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos