DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, avertisment privind varianta Omicron: ”Va ajunge peste tot”. Precizări despre vaccinare

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, avertizează că varianta Omicron a Covid-19 va ajunge peste tot. Oficialul a făcut precizări și în privința vaccinării în această perioadă.

Tot mai multe state din lume raportează cazuri de infectare cu Omicron, așa cum a fost denumită noua mutație a Covid-19.

Din păcate, procesul de infectare cu această variantă este unul similar debutului pandemiei, în sensul că nicio regiune a globului nu va scăpa neatinsă de impactul bolii, crede Raed Arafat, șeful DSU.

Într-un briefing al Guvernului României, secretarul de stat din MAI a anunțat că mutaţia Omicron a coronavirusului ”va ajunge peste tot”.

Raed Arafat avertizează: ”Tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească”

Duminică, Raed Arafat a spus că noua tulpină se va răspândi treptat în toată lumea și nu poate fi oprită.

”În final, tulpina va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea s-o oprească, am văzut asta când a început pandemia în China. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii și cumpărarea de timp până aflăm dacă răspunde la vaccin, nu răspunde la vaccin, dacă e mai ușoară, dacă impactul ei pe sănătate e mai grav…

Deci astea toate sunt acum lucruri care se analizează de către specialiști, pentru a veni cu concluziile lor în următoarele săptămâni”, a spus șeful DSU, duminică.

Arafat îndeamnă populația să se vaccineze în continuare anti-Covid

Oficialul le-a transmis oamenilor să se vaccineze în continuare anti-Covid, dat fiind faptul că tulpina nu este încă predominantă, iar vaccinurile sunt eficiente împotriva variantelor de coronavirus care sunt în prezent în circulație.

Citeste integral pe Fanatik.ro

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde