DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, noi declarații despre lockdown: „Are efect mai rapid”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Raed Arafat a făcut noi declarații cu privire la un eventual lockdown, dar și despre restricțiile impuse de autorități, care au scos mii de oameni pe străzi.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a fost întrebat dacă nu ar fi fost mai eficient un lockdown total, ca în starea de urgență, decât măsurile impuse în prezent, iar acesta a explicat în ce constă diferența dintre ele. Carantinarea ar fi avut un efect mai rapid, însă și efectele economice ar fi fost mult mai mari.

Noi declarații despre un eventual lockdown

Secretarul de stat în MAI nu subliniat că aceste măsuri au fost luate pentru ca anumite activități să poată continua.

”Problema lockdown-ului total are, într-adevăr, efect mai rapid pe partea de limitare, dar are şi un impact economic mult mai serios. Noi, mergând pe weekend la început, în weekend impactului economic este mai limitat, după care prelungim pe timpul săptămânii când se ajunge la altă incidenţă, pentru că impactul într-adevăr se suportă mai mult economic, dar în acelaşi timp, oamenii totuşi merg la lucru şi anumite activităţi funcţionează mai departe”, a declarat Raed Arafat în cadrul unui interviu televizat, potrivit News.ro.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos