DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, nou anunț despre restricții: „Ne furăm singuri căciula!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Raed Arafat, secretarul de stat din MAI susține că oamenii încearcă să fenteze restricțiile impuse de autorități găsind ”soluții” în sensul eludării acestora.

Noi restricții necesare pentru hoteluri

Arafat este de părere că sunt necesare noi restricții la hoteluri deoarece în așa fel se va reduce aglomerația și în stațiuni, nu doar în unitățile de cazare.

„Pentru fiecare măsură vine cineva și găsește o «soluție». De fapt, ne păcălim singuri. Noi avem niște măsuri care au rămas pe loc, și anume incidențele peste 1,5 la mie, peste 3 la mie, închiderea unor activități peste 3 la mie. Ideea este să păstrăm totuși partea de școli, cât de mult posibil, funcțională și să se ia măsuri care să limiteze contactul și răspândirea pe alte paliere”, a declarat Raed Arafat miercuri, 10 martie.

„E clar că suntem într-o fază în care avem un trend crescător. Nu este pus pe masă subiectul unor măsuri generale de restricție și nu cred că cineva dorește să vadă un lockdown total în România. Pe lângă măsurile care sunt, mai puțin se observă măsurile pe care le luăm pe zone sau pe localități. Avem aproape 19 localități carantinate, dintre care și un municipiu mare, dar și alte localități importante care au fost carantinate. Am reușit să ducem unele localități chiar foarte jos prin măsura de carantinare aplicată corect”, a mai explicat șeful DSU.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

 106 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos