DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Raed Arafat, vârful de lance al abuzurilor din perioada pandemiei, reclamă la Bruxelles că a fost victimă a dezinformării

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În cursul zilei de ieri s-a desfășurat la Bruxelles o conferință a globaliștilor intitulată Disinfo 2022. Unul dintre vorbitorii principali a fost Raed Arafat, artizanul restricțiilor și a măsurilor abuzive luate de autoritățile române în ultimii doi ani sub pretextul  controlării pandemiei de gripă chinezeasca.

Și ucigașul Raed Arafat are tupeul să se plângă de dezinformarea la care ar fi fost supuși cetățenii români pe perioada pandemiei, care, cică, ar fi zădărnicit eforturile sale de a controla pandemia de gripă chinezească.

Mie chestia asta mi se pare a fi de tupeu maxim. Adică tu, reprezentantul celor care au dezinformat încă de la început și cu bună știință, ca să nu spun că au mințit de-a dreptul, te plângi că au fost unii care și-au permis să-ți destructureze eșafodul minciunilor!

Și aici mă refer la vaccinurile anti COVID care au fost prezentate ca rețeta sigură și eficientă pentru a pune capăt pandemiei și pentru o revenire la normal. Arafat și ceilalți acoliți ai săi au forțat lumea să se vaccineze deși știau că vaccinul nu te ferește de infectare și nici nu împiedică răspândirea virusului. Au obligat lumea să poarte niște cârpe pe față dezinformând că astfel se stopează răspândirea virusului. Au obligat lumea să stea închisă în case, să iasă pe stradă doar cu patalama la mână, au închis școlile și au trimis copiii acasă, au închis micile afaceri în timp ce au permis marilor companii multinaționale să-și continue nestingherite activitatea falimentând astfel zeci de mii de firme autohtone, au schimbat până și rânduiala înmormântărilor obligând oamenii să-și îngroape morții dezbrăcați și închiși ermetic într-un sac. Și toate aceste abuzuri le-au făcut deși știau că nu au nimic de-a face cu controlul pandemiei de gripă chinezească.

CITESTE INTEGRAL PE ORTODOXINFO

 176 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos