DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rămas cu sechele de la fosta nevastă, un bărbat din Tulcea a început să demoleze un autoturism, pe stradă, crezând că e al femeii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O femeie din Tulcea a sunat disperată la 112, după ce a văzut un bărbat cum începuse să îi distrugă maşina.

A confundat maşina

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflaţi în misiune de patrulare pe raza municipiului Tulcea, au fost sesizaţi de către o femeie, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat loveşte cu pumnii şi picioarele un autoturism parcat pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a observat un autoturism care semăna cu autoturismul fostei soţii, iar pe fondul consumului de alcool şi al supărării, a distrus oglinzile şi bara de protecţie ale autoturismului.

Sursa Articol ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde