DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ramzan Kadîrov ar fi fost otrăvit – Un nefrolog celebru a sosit la Groznîi direct din Dubai

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Zilele trecute, pe internet au apărut informații că șeful Ceceniei se afla într-o stare fizică foarte proastă. Are probleme majore de sănătate, cel mai probabil probleme cu rinichii, notează Dialog.ua.

Ieri, 28 februarie, jurnalistul kazah Maytanov a publicat o scurtă postare pe pagina sa de pe canalul Telegram. Un cunoscut nefrolog cu 30 de ani de experiență, Yassin Ibrahim El-Shahat, a sosit deja la Grozny din Emiratele Arabe Unite, relatează sursa.

Reprezentantul Cabinetului de Miniștri Ichkerian în exil, Akhmed Zakayev, susține că Kadîrov este bolnav de multă vreme și chiar a devenit dependent de droguri. El a atras atenția asupra faptului că până de curând șeful Ceceniei a fost foarte activ. Toate acestea se datorează pastilelor energizante, care se vor face simțite în curând. Alte surse scriu că Kadyrov ar fi fost otrăvit. Și din moment ce principalul tiktoker al Federației Ruse nu are încredere în medicii moscoviți, a decis să cheme un nefrolog din Emiratele Arabe Unite. Este posibil ca din cauza bolii sale, Kadîrov să fi ratat discursul anual al lui Putin la Adunarea Federală din 21 februarie 2023. Chiar și atunci, în presă au apărut informații că se afla fie pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, fie al Dubaiului.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde