DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ramzan Kadîrov suferă de o boală cruntă. Liderul cecen a chemat la Groznîi un nefrolog din străinătate

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ramzan Kadîrov, 46 de ani, ar avea ceva probleme majore de sănătate, cel mai probabil probleme cu rinichii, a dezvăluit jurnalistul kazah Azamat Maitanov. Alte surse scriu că liderul cecen ar fi fost otrăvit și, din cauză că nu are încredere în medicii moscoviți, a decis să cheme un nefrolog din Emiratele Arabe Unite.

Ramzan Kadîrov suferă de o boală cruntă. Ahmed Zakaiev, reprezentantul cabinetului de miniștri al republicii cecene Icikeria, guvern separatist nerecunoscut care luptă pentru independența față de Federația Rusă, susține că Ramzan Kadîrov este bolnav de multă vreme și chiar a devenit dependent de medicamente, anunţă portalul ucrainean Dialog, citat de Libertatea. Pe de altă parte, liderul cecen ar fi fost otrăvit și a decis să cheme un nefrolog din Emiratele Arabe Unite, pe Yassin Ibrahim El-Shahat, care are 30 de ani de experiență. Domeniul de de expertiză al medicului este nefrologie, dializă, transplant și insuficiență renală acută.

Informaţiile apar după ce, pe 17 ianuarie, în timpul unei transmisiuni în direct pe canalul său de Telegram, liderul cecen a afirmat că este bolnav de nimic grav. Anul trecut, jurnaliștii de la Ukrainska Pravda au scris că, în ultimul an, președintele Ceceniei a vizitat Emiratele Arabe Unite de 14 ori.

Altfel, pe 5 octombrie 2022, în ziua care a împlinit 46 de ani, Ramzan Kadîrov a anunțat că președintele rus Vladimir Putin l-a avansat la gradul de general-colonel, al treilea cel mai înalt din Forțele Armate ale Federației Ruse, după cel de mareșal și de general. La sfârșitul lunii martie, liderul cecen a primit gradul de general-locotenent şi a fost distins, de asemenea, cu cel mai înalt premiu al Federației Ruse, titlul de Erou al Rusiei.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde