Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar putea scăpa de pedeapsa cea mai mare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Procesul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu a avut, marți un nou termen.

Procesul lui Gheoghe Dincă are ultimul termen fixat pe data de 16 iunie. Astăzi, instanţa a respins probele cerute de Dincă, iar familia Măceşanu, prin avocat, a solicitat ca acesta să nu mai fie judecat pentru omor, ci doar pentru trafic de persoane.

Gheoghe Dincă ar putea scăpa de acuzația de omor

Astfel, părinții adolescentei dispărută fără urmă speră să reia căutările fetei. Alexandra Măceşanu avea 15 ani, iar Luiza Melencu – 18 ani. În 2019, ambele fete, eleve de liceu, au dispărut din Caracal, iar Dincă a fost acuzat că le-a luat cu maşina la autostop, le-a sechestrat şi le-a dus în casa lui, unde le-a violat şi apoi le-a ucis, incendiidu-le apoi cadavrele într-un butoi de tablă.

Recent, Gheorghe Dincă a cerut instanței „executarea unui experiment judiciar cu privire la arderea unui cadavru de animal, cu greutatea aproximativă a victimei (Alexandra Măceşanu – n.r.), într-un butoi similar cu cel în care se presupune că ar fi fost arsă aceasta”.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 164 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.