Rasturnare de situatie in cazul fetitei de 13 ani agresata in fata unui Mall din Constanta “Din banii de amenda imi cumpar…”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

In urma aparitiilor unor imagini in spatiul public prezentate de un ziar local din Constanta (ConstantaDeAzi.ro) reiese ca o fata de 13 ani a fost batuta cu bestialitate de o alta fata in urma unor comentarii publicate pe retelele de socializare, mai exact pe Instagram.

Dupa o mica cercetare in spatiul public, cazul nu este chiar asa cum a fost prezentat, Timeea nu a fost atacata din senin de respectiva fata, ba mai mult chiar si Timeea a lovit-o pe respectiva, iar mai apoi se lauda la niste prieteni de isprava pe care a comis-o.

Timeea marturiseste unui apropiat ca din banii pe care o sa-i incaseze din plangerea pe care a facut-o la Politie o sa-si cumpere niste haine de firma.

Mai jos va atasam conversatia cenzurata

dyfashion.ro lensa.ro

Loading