DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ioan, băiatul de 13, fiu de preot din Drobeta-Turnu Severin, care s-a sinucis: „Era bătut. Avea vânătăi pe burtă, pe spate, la coaste”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pe 8 noiembrie, în ziua de Sfinţii Mihail şi Gavril, un băiat de 13 ani, fiu de preot din Drobeta-Turnu Severin, îşi punea capăt zilelor. Iniţial, presa locală scria că Ioan s-a sinucis din dragoste. Acum, ancheta în cazul băiatului de preot ia o altă turnură. Prietenii şi cunoscuţii spun că Ioan era bătut frecvent de tatăl lui, care voia să-l facă preot.

Ioan Olărean, fiul unui preot din Drobeta-Turnu Severin, a murit după ce s-a aruncat de pe acoperişul vechii maternităţi din oraş. Iniţial, s-a vorbit despre o sinucidere din dragoste. Dar ulterior, lumea din oraş a început să dea vina pe familia lui Ioan.

Mama unui prieten de-ai lui Ioan a povestestit cum a aflat într-o zi că băiatul era bătut acasă.

„Într-o zi am găsit mesajele în telefon şi l-am întrebat: mami, ce e cu mesajele astea? Eu am insistat şi mi-a spus: uite, că tatăl lui este foarte rău cu el, îl bate foarte tare şi nu ţi-am spus. Ştiu că ei aveau un program foarte strict. Trebuiau să ajungă la o anumită oră acasă. Dacă întârziau şi cinci minute peste ora respectivă îşi luau bătaie crunt. Mi-a spus copilul meu că îi bătea cu ce nimerea: adică îi lovea cu orice. Coadă de mătură, mătură efectiv, topor, fier de călcat, cu ce avea la îndemână”, a povestit femeia, potrivit Antena 3.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIAATV

 30 Total vizualizari,  8 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos