DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Răsturnare de situație în tragedia din Onești. Decizia șoc luată de soția criminalului: „Îi este frică de el”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Răsturnare de situație în tragedia din Onești! Soția criminalului, Aurelia Moroșanu, a luat o decizie șocantă, după ce a ajuns în arest.

Se schimbă de la oră la oră datele tragediei care a îngrozit o țară întreagă. Soția ucigașului de la Onești a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni, având în vedere comportamentul de până acum al femeii care părea fără nicio remușcare după ce bărbatul pe care l-a avut lângă ea a comis dubla crimă din apartamentul groazei.

Decizia șoc luată de soția criminalului din Onești: „Îi este frică de el”

Se pare că avem parte de o primă răsturnare de situație în tragedia de la Onești. Aurelia Moroșan a luat decizia de a nu își mai susține soțul, după ce a ajuns în arrest. ”Este îngrozită de masacrul care s-a produs”, declară surse din Anchetă.

Așadar, soția ucigașului din Onești pare că și-a schimbat radical părerea despre cele întâmplate în apartamentul groazei, văzând altfel lucrurile după ce a ajuns în arest.

Femeia declară acum că nu îi susține faptele soțului ce au dus la un adevărat masacru, fiind chiar îngrozită de cele întâmplate.

Soția criminalului din Onești, reținută de polițiști

Aurelia Moroșan a fost reținută, luni, după dubla crimă comisă de soțul ei în apartamentul groazei din Onești, fiind acuzată de complicitate.

Deși la acel moment, potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, femeia își susținea soțul categoric ”în toate demersurile sale”, fiind găsite în geanta sa coliere de plastic identice cu cele folosite de soțul său pentru a-i lega pe cei doi muncitori, acum lucrurile s-au schimbat total.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 123 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos