Răsturnare de situaţie între Putin şi Zelenski. Anunţul care schimbă soarta războiului

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat că peste 1.000 de localităţi din Ucraina au fost eliberate de sub ocupaţia forţelor ruse din februarie până acum. Pe de altă parte, liderul de la Kiev spune că nu ştie cât va dura războiul şi că oprirea lui nu depinde doar de Ucraina, lăsând să se înţeleagă că nu a renunțat la ideea de a negocia încetarea războiului chiar cu Vladimir Putin.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski nu renunţă la idea de a negocia direct cu Vladimir Putin oprirea războiului din Ucraina, deşi până acum liderul de la Kremlin nu a dat curs niciunei invitaţii la dialog, preferând ca discuţiile să fie purtate la nivel de miniştri.

„Fiecare zi de război este o creştere a ameninţărilor la nivel global, este o nouă oportunitate pentru Rusia de a provoca instabilitate şi în alte zone ale lumii, nu doar în Europa”, avertiza preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Într-un interviu acordat postului de televiziune italian RAI, Volodimir Zelenski şi-a arătat încă o dată disponibilitatea de a negocia față în față cu Vladimir Putin încetarea focurilor în Ucraina.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 149 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.