DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Răsturnare de situație privind majorarea pensiilor. Marius Budăi a dat vestea cea mare

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Răsturnare de situație privind majorarea pensiilor. Marius Budăi a dat vestea cea mare după ce, în urmă cu o săptămână, guvernanții au ieșit în spațiul public cu declarații potrivit cărora pensiile ar putea crește în două tranșe anul următor până la 15%. Acum, ministrul Muncii spune că majorarea va avea loc într-o singură tranșă, însă nu se știe cu exactitate data la care ar urma ca pensiile românilor să crească.

Răsturnare de situație privind majorarea pensiilor. Marius Budăi a dat vestea cea mare

Potrivit ministrului Muncii, un procent de majorare a pensiilor nu poate fi avansat până ce Bugetul nu va fi aprobat. Cu toate acestea însă, acest procent nu va fi mai mic de 10%, promite el.

Pe de altă parte, Marius Budăi nu a vrut să comenteze declarațiile președintelui Klaus Iohannis și ale premierului Nicolae Ciucă cu privire la o eventuală majorare a pensiilor cu 15%. Cu toate acestea, ministrul a precizat că, pentru moment, alte procente decât 10% nu sunt „fundamentate din punct de vedere economic.

Nu se știe când vor crește pensiile

Mai mult decât atât, ministrul nu a dat detalii nici cu privire la data la care pensiile românilor vor crește, însă a promis totuși că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp.

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 88 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos