DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Răsturnare totală de situație în scandalul Bâstroe: care este situația acum, în Delta Dunării

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autoritățile și lideri politici de la București au acuzat Ucraina de lucrări de dragare pe canalul Bâstroe, care ar fi urmat să distrugă Delta Dunării. Principala acuzație era că debitul apei va scădea în Delta Dunării și canalele din România nu vor mai fi navigabile.

Specialiștii de la Apele Române au efectuat măsurători în Delta Dunării, dar și pe canalul Bâstroe și au constatat faptul că debitul apei nu a scăzut remarcabil în perioada 2017-2023.

Cei de la Apele Române arată faptul că s-au produs doar fenomene de eroziune în zonele cu pante line. La adâncimile maxime nu s-au produs reduceri ale debitului pe canalele Dunării.

content-image

citeste integraal pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde