DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Război în Ucraina. Contraofensiva lui Zelenski, pierderi grele pentru Rusia după bombardamentul surpriză de la adăpostul întunericului

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Yevgeny Balitsky, şeful administraţiei pro-ruse din regiune, a declarat, pe Telegram, că locuinţele din apropierea bazei au fost avariate.

Război în Ucraina. Armata ucraineană a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o bază militară rusă din Melitopol, un oraş din sudul Ucrainei controlat de forţele de la Moscova, a anunţat primarul aflat în exil, scrie AFP.

„Astăzi, forţele militare ucrainene au distrus una dintre bazele militare ruseşti” din oraş, a spus Ivan Fedorov într-un videoclip postat pe mesajele Telegram.

„La 03:00 şi 05:00, 30 de lovituri au vizat exclusiv baza militară”, a adăugat el, precizând că „oraşul Melitopol este acoperit de fum” şi că „asta se întâmplă de câteva ore din cauza unui depozit de combustibil care arde”.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 88 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde