Război în Ucraina Vladimir Putin a dat ordinul. Se întâmplă până la 1 iulie

Având în vedere că situația este mult mai dificilă pentru invadatori în regiunea Doneţk, pentru ocuparea acesteia a fost alocată o perioadă mai mare de timp, până la 1 iulie. 

Război în Ucraina. S-a aflat care este planul lui Vladimir Putin în Donbas. Pentru Lugansk, termenul de ocupare este 1 iunie iar pentru Donețk, 1 iulie. Astfel, conform planurilor Kremlinului, în prima zi a lunii iulie întregul bazin carbonifer Donbas, situat estul Ucrainei, ar trebuie să se afle sub controlul Moscovei.

Informația este transmisă marți de agenția de presă Unian, care citează serviciile de informații ucrainene. Potrivit sursei citate, planurile Kremlinului prevăd, pentru început, cucerirea întregii regiuni Lugansk.

Având în vedere că situația este mult mai dificilă pentru invadatori în regiunea Doneţk, pentru ocuparea acesteia a fost alocată o perioadă mai mare de timp, până la 1 iulie. De asemenea, rușii au renunțat să ocupe concomitent întreaga zonă a Donbasului, din care fac parte cele două regiuni controlate în mare parte de separatiști, Lugansk și Doneţk.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 184 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.