DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Războiul dintre Rusia și Ucraina s-ar putea încheia în această primăvară. Șeful serviciilor secrete ucrainene a făcut anunțul uriaș

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Războiul dintre Rusia și Ucraina ține de mai bine de un an, însă acesta ar putea ajunge la sfârșit cât de curând. Șeful serviciilor secrete militare, care e prezis invazia Rusiei, a declarat că în această primăvară ar putea avea loc o bătălie decisivă și că Rusia nu mai dispune de „resursele militare” necesare pentru a-i face față.

Șeful serviciului de spionaj al armatei ucrainene, SBU, Kirilo Budanov susține că Rusia va rămâne fără „resurse militare” pentru a-și atinge obiectivele. Pe parcursul ultimelor săptămâni, oficialii ucraineni au avertizat, în repetate rânduri, faptul că Rusia plănuiește un atac major, care ar fi trebuit să coincidă cu „aniversarea” de un an de la invazia Rusiei în Ucraina. Aceasta a avut loc pe 24 februarie, însă până acum acest lucru nu s-a materializat.

„Rusia a irosit cantități uriașe de resurse umane, armament și materiale. Economia și producția sa nu sunt capabile să acopere aceste pierderi. Și-a schimbat lanțul de comandă militară. Dacă armata Rusiei nu își va îndeplini obiectivele în primăvara aceasta, va rămâne fără resurse”, a spus Budanov, într-un interviu acordat USA Today din biroul său fortificat din Kiev.

Kirilo Budanov împarte biroul său cu două broaște și canari care pot detecta gazele otrăvitoare. Generalul ucrainean este cel care a prezis când va invada Rusia, lucru care s-a dovedit a fi corect. Acesta a mai afirmat că între cele două țări se va duce o bătălie decisivă în acestă primăvară, care va fi cea care va pune și capăt acestui război.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde