Războiul se apropie de graniţele României. Rusia a bombardat Ucraina cu 55 de rachete lansate din Marea Neagră

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Rusia a vizat instalaţii energetice ucrainene într-o salvă de 55 de rachete, acuză premierul ucrainean Denis Şmîhal. 47 de rachete de croazieră au fost doborâte, 20 la Kiev, anunţă Zalujnîi.

Război în Ucraina. Rusia a lansat joi 55 de rachete asupra Ucrainei, a anunţat premierul ucrainean Denys Shmyhal pe Telegram. Atacurile au vizat „instalaţiile energetice” ale ţării fiind lovite unele staţii electrice.

„Principalele ţinte au fost instalaţiile energetice pentru a-i lipsi pe ucraineni de energie şi căldură. Majoritatea rachetelor şi a dronelor au fost interceptate de apărătorii noştri. Din nefericire, au existat lovituri la substaţii. Cu toate acestea, situaţia din reţeaua electrică rămâne sub control. Inginerii energeticieni fac totul pentru a asigura alimentarea cu energie electrică”, a explicat premierul, potrivit CNN.

Ucraina a doborât 47 de rachete de croazieră, dintre care 20 deasupra capitalei, potrivit generalului Valeriy Zaluzhnyi, comandantul-şef al forţelor armate ucrainene. Rachetele au fost lansate de avioane de război şi nave ruseşti din Marea Neagră, a adăugat acesta în postarea de pe Telegram.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *