Răzvan Fodor: “Sunt negru de supărare”. Ce a pățit mama prezentatorului Burlacul

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Răzvan Fodor a avut parte de un incident neplăcut cu mama lui. Prezentatorul emisiunii Burlacul de pe Antena 1 a tras o sperietură groaznică în momentul în care mama lui în vârstă de 70 de ani a căzut și s-a accidentat la picior, motiv pentru care a fost operată. Actorul le-a transmis un mesaj urmăritorilor de pe Instagram, în care le-a spus să aibă grijă de părinții lor.

Răzvan Fodor, negru de supărare

Răzvan Fodor a trecut prin momente grele după ce mama lui, care are 70 de ani, a căzut și și-a rupt piciorul. Incidentul a fost grav, pentru că femeia a avut nevoie de intervenție chirurgicală și nu se poate deplasa singură. Medicii i-au pus patru șuruburi și o plăcuță de titan, pentru a o ajuta să meargă din nou.

Actorul din Adela și totodată prezentatorul emisiunii Burlacul de la Antena 1 a spus că este negru de supărare și le-a transmis fanilor care îl urmăresc pe Instagram, să aibă grijă de părinții lor.

Răzvan Fodor, negru de supărare. Ce a făcut mama prezentatorului “Burlacul”

Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!, a scris Fodor pe Instagram.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading