Reacția surprinzătoare a profesoarei batjocorită de elevi în Prahova

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Reacția surprinzătoare a profesoarei batjocorită de elevi în Prahova

Profesoara din Prahova cu care doi elevi au ajuns să simuleze un act sexual le-ar fi spus colegilor că cele întâmplate nu reprezintă ceva grav. Femeia este profesor titular, are 20 ani la catedră și gradul didactic I.

Informațiile care ies la iveală în cazul profesoarei de engleză de la Școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu din Prahova, pe care doi elevi de clasa a VIII-a și un elev de clasa a VII-a o batjocoresc, filmându-și isprava, sunt aproape de neînțeles.

Reacția profesoarei: Nu a fost chiar așa grav

Profesoara a susținut în fața colegilor că nu consideră că s-a întâmplat ceva grav. Colegii săi au stat de vorbă cu ea când imaginile filmate au ajuns în posesia conducerii școlii, ulterior apărând și în spațiul public, relatează Adevarul.

„Noi am fost informați în dimineața zilei de joi, pe 6 aprilie, fiind ziua în care, de altfel, și conducerea școlii a aflat de existența acelui filmuleț. A intrat doamna director în posesia filmulețului, ne-a informat pe noi, Inspectoratul Școlar, și a informat și Poliția. Se pare că filmulețul este de acum două săptămâni, aproximativ”, a precizat inspectorul școlar general al IȘJ Prahova, Ilona Rizea.

Tot atunci, la nivelul unității școlare s-a demarat o cercetare pentru a  se afla cum s-au întâmplat lucrurile, stându-se de vorbă, în mod firesc, și cu profesoara implicată.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *