DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Read Arafat, anunț important pentru români: „Nu vor exista restricții mai dure”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Noile restricții impuse de Guvern pentru a limita răspândirea noului coronavirus au creat revoltă printre români. Mii de oameni au ieșit în stradă în mai multe orașe ale țării, în noaptea de duminică spre luni, în semn de protest față de noile măsuri. Oamenii au strigat „Libertate!”, „Hoții!” sau „Masca jos!”.

Mulți se tem că acestea nu sunt ultimele măsuri luate de Guvern. Read Arafat a venit cu precizări în legătură cu acest aspect, insistând asupra faptului că nu vor exista și alte restricții.

Read Arafat recunoaște că situația e critică

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a recunoscut că situația epidemiologică din România este una critică și i-a îndemnat pe români să respecte măsurile impuse de Guvern. Acesta a dezvăluit că în acest moment există peste 1400 de pacienți internați la ATI.

Read Arafat a mai spus că România are restricții mai ușoare față de alte țări și că vaccinarea este extrem de importantă.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

 173 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos