Rechinul, cel mai vânat român din Mexic, este acuzat că ar fi plănuit asasinarea secretarului de securitate din Mexic

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Acuzat în România, liber şi nederanjat peste Ocean. Rechinul, cel mai vânat român din Mexic, este acuzat că ar fi plănuit asasinarea secretarului de securitate din Mexic, Alberto Capeia. Într-un interviu exclusiv pentru Observator, Capeia spune că nu se va lăsa până ce liderul grupării de pe Riviera Maya nu va fi prins. 

Telenovela mexicană cu iz oltenesc este departe de a se încheia. Rechinul are mandat de arestare în România, dar nu e deranjat de nimeni în Mexic. O spune chiar cel mai vizibil personaj din ancheta lui Florian Tudor, Alberto Capella.

Alberto CapellaVor fi mulți corupți, funcționari din multe țări, inclusiv din țara mea care nu vor mai putea să doarmă pentru că sigur Florian Tudor va caută un criteriu de oportunitate.

Capella este fostul şef al securităţii în Quintana Rio, Mexic – locul unde, potrivit anchetatorilor, gruparea de pe Riviera Maya condusă de Rechin are “centrul de comandă”. Capella este cel care l-a trimis în spatele gratiilor pentru prima dată, în Mexic, pe cel mai vânat român.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading