DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Reduceri la injecţii cu botox şi implant de păr pentru Poliţia Română, la dorinţa membrilor de sindicat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

“Schimbare la faţă” pentru o parte a Poliţiei din ţară. La sugestia unui sindicat al poliţiştilor, mai multe clinici de estetică din ţară oferă reduceri substanţiale pentru oamenii legii care vor să se înfrumuseţeze, prin diferite proceduri, de la botox, până la implant de păr. Timişoara este unul dintre oraşele în care poliţiştii au parte de astfel de beneficii.

“Imaginea este foarte importantă, iar reprezentanţii Sindicatului Democratic al Poliţiştilor au fost până la urmă nevoiţi să plece urechea şi la rugăminţile şi preferinţele membrilor de sindicat. Aceştia, probabil sătui de ofertele la telefonie mobilă sau de cele din turism, au vrut să încerce şi altceva. Par să fie curioşi de colaborările cu clinicile de înfrumuseţare. Aşa s-a născut parteneriatul dintre sindicatul Poliţiei şi trei clinici importante din Bucureşti, Craiova şi Timişoare”, spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ce intervenţii estetice vor poliţiştii

“Oamenii legii cu patalama de membru au reducere de 10%, cel puţin la clinica din oraşul de pe Bega pentru anumite intervenţii estetice. Cele mai populare sunt injecţiile cu botox, pentru poliţişti fără riduri, intervenţiile cu acid hialuronic, la nivelul buzelor. În alte zone ale ţării, sunt populare implanturile mamare, implanturile de păr sau intervenţiile de remodelare corporală, de exemplu liposucţiile. Acest sindicat are 3.000 de membri, la nivelul întregii ţări. Reprezentanţii săi nu văd nicio problemă în asocierea cu clinicile de estetică medicală”, adaugă Iulia Pop, reporter Observator.

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 78 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos