DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Reglare de conturi între interlopi în centrul oraşului Mangalia: Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni în plină stradă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Reglare de conturi ca-n filme, între proxeneţi, în centrul oraşului Mangalia! Mai mulţi bărbaţi de etnie romă şi-au împărţit pumni în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor. Unul dintre ei a scos o macetă din masina, hotărât să le dea o lecţie rivalilor săi. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi.

“Bă, **** ! Vino, ****! Bă, te omor!”

Înainte de lăsarea serii, centrul oraşului Mangalia a devenit teatru de război. Hotărâţi să-şi regleze conturile, interlopii au oprit maşinile în mijlocul străzii şi s-au luat la bătaie. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre ei a scos o macetă din maşină, hotărât să le dea o lecţie rivalilor. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător. Oamenii care au asistat la scenele violente au sunat imediat la 112.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: “Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre trei bărbaţi care pe fondul unui conflict spontan s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi”.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 187 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos