DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Reguli noi pentru vânzarea lactatelor. Multe nu vor mai putea fi etichetate cu ”produs românesc”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Apar reguli noi pentru vânzarea lactatelor. Acestea nu vor mai putea fi etichetate ”Produs Românesc” decât dacă sunt produse din materii prime obținute 100% în ferme din România, în timp ce produsele cu adaos de grăsimi vegetale vor fi etichetate și vândute separat.

Inscripționarea pe eticheta laptelui și a produselor lactate a sintagmei ”Produs Românesc” dacă produsul nu este obținut pe teritoriul național din materii prime de bază provenite în proporție de 100% din ferme din România va fi interzisă, scrie Profit.

Reguli noi pentru vânzarea lactatelor. Definiția produsului agro-alimentar românesc

De asemenea, produsele cu adaos de grăsimi vegetale vor fi realizate și comercializate separat de cele lactate și etichetate corespunzător.

Nerespectarea noilor norme va atrage sancțiuni severe, care vor merge până la interzicerea activității firmei în cauză, prevede un proiect legislativ adoptat de Parlament, prin votul final al Camerei Deputaților.

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 282 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos