DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Regulile Ministerului Educaţiei pentru reluarea cursurilor în şcoli

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministerul Educaţiei a trimis către reprezentanţii din Sănătate noile reguli pentru începutul anului şcolar. Forma finală a documentului va apărea astăzi.

  • Distanţarea de un metru între elevi, masca obligatorie şi triajul observaţional sunt câteva dintre măsurile prevăzute în document.

Începutul de an şcolar este încă incert pentru elevii şi profesorii din România. Autorităţile nu s-au decis încă la procedurile finale pe care şcolile trebuie să le respecte, pentru a-i primi pe copii în bănci. Ministerul Sănătăţii şi cel al Educaţiei vor aproba astăzi forma finala a ordinului comun.

Distanţarea de un metru între elevi, masca obligatorie şi triajul observaţional sunt câteva dintre măsurile prevăzute în Ordinul pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Mai jos, măsurile sanitare şi de protecţie în unităţile de învăţământ preuniversitar / unitățile conexe în perioada pandemiei COVID-19:

Continuare articol ObservatorNews

 179 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos