DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Restricții dure de pe 6 Martie! Se va emite decret

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Restricții dure de pe 6 Martie. Agenția ANSA transmite că noul Guvern  este așteptat să emită un decret ce va fi valabil timp de o lună, începând cu 6 martie, cu interdicții și restricții ce vor viza și perioada Sărbătorilor Pascale.

Astfel, călătoriile în scop turistic vor fi interzise iar deplasările dintr-o regiune în alta se vor face doar din motive întemeiate. De asemenea, ar putea fi prelungită și interdicția de deplasare între regiuniunile din Italia până pe data de 27 martie.

Totuși, va fi permisă revenirea la locuința de reședință și deplasarea dintr-o regiune în alta din motive de serviciu, sănătate sau urgențe, conform informațiilor transmise de către ANSA.

Restricții dure de pe 6 Martie. Ce activități vor fi restricționate

Vizitele la o gospodărie vor fi permise în zona galbenă, o singură dată pe zi, între orele 5:00 și 22:00 și pot fi făcute de către două persoane, plus copii sub 14 ani.

Trebuie menționat că italienii vor putea merge la o a două casă chiar dacă aceasta se află în zona roșie, pentru a se revedea cu familia. În anumite cazuri regiunile pot decide interzicerea acestor deplasări, mai ales în zonele cu risc epidemiologic.

Sălile de sport și piscinele vor rămâne închise iar sporturile de echipă vor fi interzise. Activitatea fizică individuală, precum mersul pe jos, mersul cu bicicleta sau alergarea, rămâne permisă în aer liber.

Ministrul pentru Afaceri Regionale, Mariastella Gelmini, a anunțat că ar putea fi redeschise în luna aprilie cinematografele și teatrele. Barurile și restaurantele rămân deschise în zona galbenă, însă doar până la ora 18:00.Restricții dure de pe 6 Martie

Restricții dure de pe 6 Martie

Pandemia stopează imigraţia ilegală în Italia

Fundaţia ISMU, care şi-a prezentat marţi raportul anual privind migraţiile, indică o inversare a tendinţelor în Italia, ca urmare a pandemiei. „În perspectivă, este așteptată o reducere a consistenței numerice și în ceea ce privește componenta ilegală”, se arată în raportul citat în La Repubblica.

Citeste continuarea pe StiriRomania.ro

 232 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos