DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Restricţii în staţiunea Azuga din cauza COVID-19. Ce alte localităţi au rată de infectare ridicată

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Veste proastă pentru românii care voiau să-şi petreacă week-end-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Au fost impuse restricţii în staţiunea Azuga şi în alte trei comune din judeţul Prahova, unde rata de infectare cu noul coronavirus este ridicată.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a instituit vineri restricţii în staţiunea Azuga. Aceeaşi măsură a fost aplicată şi în trei comune din judeţul Prahova unde a crescut rata de infectare cu COVID-19 a crescut.

Prefectura Prahova a anunţat că restricţiile vor intra în vigoare începând de luni până pe data de 7 martie în în comuna Cosminele (3,17 cazuri la mia de locuitori), precum şi în staţiunea Azuga (1,70/1.000) şi în comunele Olari (1,58/1.000) şi Poiana Câmpina (1,81/1.000), notează Agerpres.

Rata de infectare cu noul coronavirus în Ploieşti

În 73 de unităţi administrative, între care municipiile Ploieşti şi Câmpina, rata de infectare este sub 1,5 cazuri la mia de locuitori. De asemenea, în 27 de comune nu este activ niciun caz de COVID-19.

Românii au luat cu asalt staţiunile montane şi în acest weekend. Traficul este intens, vineri, pe sensul către munte al DN 1 Ploieşti-Braşov, circulându-se în coloană pe raza localităţii Comarnic. Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă rute alternative.

Citeste continuarea pe RomaniaTv

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde