DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Restricții noi în București, începând din această noapte! Anunț major pentru populație

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Din păcate, când lucrurile păreau că se îndreaptă, s-au înrăutățit în București care revine la scenariul roșu. Autoritățile au luat decizia de a reintroduce Municipiul București în acest scenariu care vine la pachet cu o serie de restricții dure. Noile măsuri intră în vigoare în noaptea de duminică, 7 martie spre luni, 8 martie, chiar la orele 00.00.

Capitala intră iar în scenariul roșu

La miezul nopții, Municipiul București se întoarce la scenariul roșu. Autoritățile centrale au luat această decizie după ce incidența cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit indicele de 3 raportat la mia de locuitori. De luni, 8 martie 2021 se închid restaurantele din Capitală, la fel și cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri.

Cazurile noi de infectare cu coronavirus vizează tulpina din Marea Britanie. Rata de infectare în Bucureşti a fost, sâmbătă, de 3,12 la mie, după ce în ultimele 2 zile s-au confirmat peste 900 de cazuri de infectare.

Ce se întâmplă cu școlile după ce Bucureștiul intră în scenariul roșu

Au apărut noutăți în ordinul comun elaborat de Ministerul Sănătății și cel al Educației. Chiar dacă școlile se închid în scenariul roșu, elevii care urmează să susțină Evaluarea Națională și Bacalaureatul pot merge la ore. Condiția este ca rata de incidență a virusului să nu depășească 6 la mie.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos