DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Risc de blackout în România în această iarnă. Document Transelectrica

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Blackout-ul în România ar putea deveni realitate. Printr-un document oficial trimis de către Ministerul Energiei, Transelectrica avertizează că România ar putea să se trezească în beznă. Andreea Crețulescu a făcut dezvăluirea în direct la România TV.

Primul document oficial despre riscul unui blackout în România a fost prezentat marţi seara de Andreea Creţulescu la Punctul Culminant.
Datele prezente într-un document transmis de Transelectrica arată că România ar putea trece printr-un blackout după 1 ianuarie 2022. Țara noastră va fi nevoită să importe energie electrică.

Potrivit unei discuții de la Bruxelles, până la finalul anului, România trebuie să închidă două grupuri de la Turceni și Rovinari, pentru că așa cere Comisia Europeană. România nu a fost în stare sau nu a dorit să negocieze pentru a le păstra în funcţiune şi după această dată.

România Tv a prezentat documentul oficial care vorbește despre efectele acestei închideri. În cadrul acestuia se atrage atenția asupra unui risc de blackout, măcar parțial în țara noastră. Potrivit documentului transmis de Transelectrica, consumul de energie electrică pentru vârful de sarcină în iarna 2022-2023 este estimat la aproximativ 9000-9500 de megawați.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 76 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos