DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg, în Italia. Motivul este incredibil

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

“Rupe-i degetele! Nu trebuie să mai fie chirurg”, asta i-ar fi spus un italian din Torino, în vârstă de 75 de ani, unui român pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i mutileze fiul.

  • Medicul a depus plângere împotriva tatălui său.
  • Bătrânul de 75 de ani va petrece doi ani în spatele gratiilor.

Se spune că mâinile unui chirurg sunt la fel de valoroase ca aurul.

La asta s-a gândit, probabil, şi tatăl unui cunoscut medic chirurg italian, atunci când a plănuit cum să-şi pedepsească fiul de 43 de ani, pentru că este homosexual.

Bătrânul a vrut să-şi pună fiul în incapacitatea de a mai putea opera, aşa că a angajat un bătăuş român, pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i rupă degetele.

Bărbatul i-a spus românului că fiul lui este un interlop, deşi, în realitate, nu voia decât pedepsească pentru că este homosexual.

Românul a dejucat planurile celui care l-a angajat să-i mutileze fiul

“Fiul meu este un infractor, rupe-i degetele!”, asta i-ar fi spus italianul conaţionalului nostru, potrivit publicaţiei La Repubblica.

Sursa ObservatorNews

 207 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos